Zoeken

Lancering BouwApp tijdens de Dag van de Bouw

Op 1 juni wordt tijdens de Dag van de Bouw de BouwApp gelanceerd. De BouwApp is de verbindende schakel tussen bouwbedrijf en klant. Het biedt een platform dat bouwbedrijven op eenvoudige wijze in staat stelt, foto's en teksten te delen van lopende bouw- en infraprojecten. Zo blijven klanten, omwonenden en andere geïnteresseerden op de hoogte van de dagelijkse stand van zaken. De BouwApp is een initiatief van Concepteurs B.V. in samenwerking met Bouwend Nederland.

Klantgerichter communiceren

Een huis laten bouwen is een ingrijpende gebeurtenis: zowel financieel als emotioneel. In korte tijd moeten klanten veel keuzes maken: vloerverwarming of niet, waar komt de berging, wat wordt de kleur van de douchetegeltjes? Zoveel vragen, zoveel onzekerheden. Dus is de informatiebehoefte van klanten groot.

De BouwApp voorziet in die informatiebehoefte: het stelt klanten gerust en het toont de actuele stand van zaken op de bouw. Dit gebeurt door middel van het uploaden van foto's en teksten. En wat zo handig is: het kost de bouwer nauwelijks extra moeite want gemaakte foto's kunnen direct vanaf de smartphone of tablet geupload worden. De BouwApp zorgt ook voor portfolio opbouw, doorverwijzingen naar de (project)website en het geeft klanten de kans om foto's te delen op andere social media zoals Twitter en Facebook.

Dag van de Bouw

De BouwApp levert een positieve bijdrage aan de relatie tussen het bouwbedrijf, de klant en haar omgeving. Daarom is werkgeversorganisatie Bouwend Nederland positief over het initiatief. Bouwend Nederland is graag bereid om de BouwApp onder de aandacht van haar leden te brengen. Dat gebeurt tijdens de Dag van de Bouw op 1 juni 2013, waar de BouwApp gelanceerd wordt. Ca 160 deelnemende projecten zijn vanaf dat moment te volgen via de BouwApp. Vanaf 2 juni is de BouwApp te gebruiken door elk bouw- of infrabedrijf in Nederland.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren