Zoeken

Luxlight breidt seviceconcept uit

Luxlight, marktleider in platdakramen voor woningen, zet zijn totaal serviceconcept nog meer kracht bij: verlengde bereikbaarheid, dakopstand gratis uit voorraad meegeleverd én drie kleuren uit voorraad. Voortaan is het nog eenvoudiger én aantrekkelijker om grote platdakramen in woningen toe te passen.

De servicemedewerkers van Luxlight zijn ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar. Van maandag tot en met donderdag is Luxlight van 08.00 uur tot 21.00 uur telefonisch en per e-mail bereikbaar voor deskundig advies. Men wordt dus nog dezelfde dag van de juiste en benodigde informatie wordt voorzien.

Alle Luxlight platdakramen worden standaard geleverd met een gratis prefab dakopstand. Doordat hierdoor het bouwproces verder wordt gestandaardiseerd worden maatfouten voorkomen. De opstand wordt als bouwpakket op voorhand geleverd en kan zeer eenvoudig in elkaar worden gezet.

In het Luxlight Basic programma kan men een keuze maken uit 3 RAL kleuren voor de buitenzijde van het platdakraam en de bijpassende opties. De kleuren uit voorraad zijn: Ral 9010 (wit), Ral 7016 (grijs) en Ral 9001 (crème). De binnenzijde van het platdakraam heeft altijd de kleur Ral 9010.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren