Zoeken

Managementwisseling bij Kingspan Geïsoleerde Panelen

Het portfolio van Kingspan Geïsoleerde Panelen is het afgelopen decennium steeds meer toegespitst op een duurzame en vooral energie-efficiënte gebouwschil. De strategische focus ligt daarom op de waarde propositie van duurzaamheid, milieu, (kosten)efficiëntie én brandveiligheid. De nieuwe manier van bouwen die hierbij hoort begint langzaam door te dringen tot de Europese bouw- en vastgoedsector.

Complementair aan de range van de divisie Geïsoleerde Panelen werd door andere divisies een scala aan duurzame oplossingen ontwikkeld, variërend van koudgewalste profielen tot producten voor hernieuwbare energie zoals o.a. zonneboilers, zonnecellen en windturbines. Kingspan ontwikkelt aan de hand van deze producten integrale bouwconcepten die voorzien in de laagste exploitatiekosten gedurende de economische gebruiksduur van het gebouw.

Om deze waarde propositie op een overtuigende wijze op de Europese markt te lanceren en te implementeren, heeft Kingspan Group Frank Donkers aangesteld als European Market Development Director.

Frank Donkers is reeds 30 jaar actief in de Europese bouw- en vastgoedsector en bekleedde diverse directie- en managementfuncties bij o.a. Aliso, IKO Europe en Kingspan Geïsoleerde Panelen. Donkers participeert al jaren op proactieve wijze in verschillende (kennis)platforms waaronder Brandveilig Bouwen Nederland, Dutch Green Building Council, Renovate Europe, European Alliance of Companies for Energy Efficiency in Buildings, Nederlands Verbond Toelevering Bouw, Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche, CIR Isolatieraad en Infosteel.

De leiding van de commerciële activiteiten in Nederland wordt in de functie van Commercial Director overgenomen door Pieter Snelder die voorheen actief was als Manager Product Marketing &

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren