Zoeken

Mawipex B.V. officiële verdeler van Kemper producten voor Nederland

Vanaf 1 juni 2012 is Mawipex gevestigd te Rilland aangesteld als officiële verdeler van de Kemper producten voor Nederland.

Kemper heeft een productprogramma met de beste vloeibare producten voor het afdichten van lastige details, balkons, parkeergarages en andere professionele toepassingen. Meest in het oogspringend is het product Kemperol 2K-PUR. Dit volledig oplossingsmiddelvrije product (zonder geuroverlast) is eenvoudig en snel te verwerken en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Dit product mag niet ontbreken in een dakdekkersbus!

Kemperol 2K-PUR is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder in een kleinverpakking van 2 keer 2,5 kg, verpakt in zakken die direct klaar zijn voor gebruik.

U kunt vanaf 1 juni terecht bij Mawipex voor alle Kemper producten, maar vooral ook voor een gedegen advies en voor opleiding in het gebruik van de Kemper producten. Het moderne trainingscentrum van Mawipex in Rilland is inmiddels volledig ingericht voor het geven van trainingen t.b.v. de Kemper producten. Advies en opleiding kunnen indien gewenst ook worden verzorgd op locatie. Voor de specialisten is er is er gelegenheid voor het volgen van de  

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren