Zoeken

‘Mawipex goes green’

Mawipex is uw partner in dak-, gevel- en waterkerende systemen. Tijdens het Nationale Daken Event legt Mawipex met BossCover Green de nadruk op ecologie. BossCover Green biedt een duurzame oplossing voor alle types groendaken. De meest voorkomende groendaken zijn extensieve groendaken. Hier bestaat de begroeiing uit sedum-, kruid- en vetplanten. Deze beplanting vraagt weinig onderhoud. Snoeien of maaien is niet nodig. Door de eenvoudige en lichte opbouw van het BossCover Green Groendaksysteem is er meestal geen speciale dakconstructie nodig. Hierdoor is het een groene en duurzame oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Waarom kiezen voor BossCover Green?
- Esthetisch
- Weinig of geen onderhoud
- Langere levensduur van uw dak
- Energiebesparing en verbetering wooncomfort
- Geluidsisolerend
- Milieuvriendelijk
- Het rendement van photovoltaïsche panelen op een groendak t.o.v. op een naakt dak ligt gemiddeld 5% hoger
- Gezonder leefmilieu, goed om fijn stof op te vangen, positieve invloed op fauna en flora

Mawipex en BossCover Green zijn uw partners in groendaken, van offertefase tot oplevering. Met de diverse groendaksystemen en het uitgebreide gamma sedummatten (kruiden, bloemen, …) kan Mawipex u steeds het gewenste groendak aanbieden.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren