Zoeken

Meer daglicht en ruimte met nieuwe VELUX dakkapellen

Met een nieuwe dakkapel en dakkapel serre creëert VELUX meer ruimte onder het dak. De dakkapellen zijn een innovatief alternatief voor een traditionele dakkapel en transformeren een zolderruimte snel in een ruimtelijke slaap- of woonkamer. De dakkapellen zijn in veel situaties vergunningsvrij, eenvoudig in één dag te plaatsen en onderhoudsvrij.

Door het slimme ontwerp steekt de constructie niet verder dan 60 cm uit het dakoppervlak. Hierdoor zijn ze in de meeste situaties vergunningsvrij te plaatsen en een goede oplossing voor de voorzijde van een woning. De horizontale gootstukken bestaan door het gestandaardiseerde systeem uit één deel en alle isolatiematerialen worden standaard meegeleverd. Koudebruggen en condensatie worden hierdoor voorkomen en de dakkapel kan hierdoor op locatie volledig en zonder kraan in één dag worden opgebouwd.

Dakkapel serre
Het ontwerp van de dakkapel serre combineert de extra ruimte van een traditionele dakkapel met de hoeveelheid daglichttoetreding van dakramen. Hierdoor laat deze dakkapel drie keer meer daglicht binnen dan een traditionele dakkapel met hetzelfde glasoppervlak.

""Als marktleider zijn we altijd op zoek naar manieren om te innoveren en met onze producten in alle behoeftes van consumenten te voorzien. Steeds meer mensen willen hun woning weer gaan opknappen of overwegen een dakkapel om een extra kamer te creëren. Deze consumenten willen we nog meer mogelijkheden geven om hun leefruimtes te verbeteren en niet alleen te zorgen voor meer daglicht en frisse lucht, maar ook voor extra ruimte. Dit bevordert het wooncomfort nog meer,"" vertelt Jolanda de Gooijer, Product Group Manager bij VELUX Nederland.

Vergunningsvrij ontwerp
""Uit ons Healthy Homes Barometer onderzoek blijkt dat het creëren van meer wooncomfort voor bewoners de belangrijkste reden is om hun woning te gaan verbouwen. Goede ventilatie met frisse lucht en voldoende daglichttoetreding staan daarbij bovenaan de wenslijst, want een comfortabel huis is volgens de bewoners ook een gezond huis. Als alternatief op de traditionele dakkapel hebben wij dakkapellen ontwikkeld die niet alleen meer ruimte creëren, maar ook zorgen voor meer daglichttoetreding en frisse lucht. Hierdoor kunnen ze een groot verschil maken in iedere woning,"" aldus De Gooijer.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren