Zoeken

Met Korff Dakwerken en Daktec groeit Coninko gestaag door

Amersfoort, 18-9-23 

Volledig in lijn met de groeiambitie van Coninko, verwelkomen we na Dakvisie en Texa Daken dit jaar opnieuw 2 professionele, grote dakdekkersbedrijven. Zowel Korff Dakwerken als DakTec kiezen namelijk voor het collectief van Coninko. 

Korff Dakwerken uit Volendam is in 1997 opgericht en is specialist in renovatiewerkzaamheden van daken in voornamelijk Groot-Amsterdam. Sinds de oprichting staan een no-nonsense mentaliteit en het simpelweg leveren van kwaliteit het hoogst in het vaandel. 

Daktec (sinds 1983) heeft vier vestigingen, namelijk in Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Dit dakdekkersbedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring in veiligheid, sedumdaken, dakrenovatie en nieuwbouw in zowel de zakelijke- als particuliere markt. 

Mark Hooijberg, directeur Coninko: “De toetreding van opnieuw twee kwaliteitsbedrijven is volledig in lijn met onze ambitie om te groeien met mooie bedrijven qua omvang en drive. We zijn er trots op dat zij zich bij ons aansluiten en mee gaan bouwen aan onze strategie ‘Samen succesvol’ zijn.” 

https://www.coninko.nl/

Ook deze Coninko klant profiteert direct bij aansluiting van de vele voordelen op financieel, commercieel en operationeel gebied. 

 

Informatie over de afzender

Coninko 

Coninko is de verbindende factor voor dakdekkersbedrijven en leveranciers. Al jarenlang zijn wij hét kennis- en inkoopplatform voor onderhoudsbedrijven gespecialiseerd in platte en hellende daken. Strategisch inkopen onder gunstige voorwaarden voor alle partijen zit in ons DNA, net als het vormen van partnerships. We bieden onze aangesloten dakdekkersbedrijven digitaal toegang tot tienduizenden producten die het werk eenvoudiger, veiliger en rendabeler maken. Daarnaast bieden we klanten en leveranciers toegang tot een netwerk van professionele collega’s en organiseren we jaarlijks bijeenkomsten waarin we kennis en ervaringen delen. We zijn dus aanspreekpunt, vraagbaak en verbindende factor tegelijk.

Contactpersoon

Mark Hooijberg, directeur Coninko

mhooijberg@coninko.nl

telefoon: +31 36 530 42 75

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren