Zoeken

Minimaal 347 MW opgesteld zonnestroomvermogen

Uit cijfers van brancheorganisatie Netbeheer Nederland blijkt dat in totaal 93.233 zonnepaneelinstallaties zijn geregistreerd. Dit komt neer op een totaal vermogen van 347 MW. Op www.energieleveren.nl kunnen consumenten en bedrijven hun installaties voor duurzame energie opwekking registreren. De site is een initiatief van de verenigde netbeheerders in Nederland en Energie Data Services Nederland (EDSN). De meeste zonne-energie zou volgens deze cijfers in het oosten van Nederland worden opgewekt.

Lees hier verder.

Solar Magazine meldt op gezag van PolderPV dat het opgestelde vermogen waarschijnlijk hoger is, omdat er immers ook niet geregistreerde systemen in ons land zijn die bijvoorbeeld enkel voor zelfconsumptie benut worden. Hoe hoog het opgestelde vermogen daadwerkelijk is, is dan ook niet met zekerheid vast te stellen.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren