Zoeken

Minister Blok wil Nationaal Energiebespaarfonds voor VvE’s

Minister Blok van Wonen en Rijksdienst wil ook een Nationaal Energiebespaarfonds voor Verenigingen van Eigenaren. Op dit moment kunnen alleen particulieren tegen gunstige voorwaarden een lening afsluiten om hun woning energiezuinig te maken. Hij zei dit tijdens de opening van de vakbeurs Renovatie 2014 die tot en met vrijdag 11 april in de Brabanthallen in Den Bosch wordt gehouden.

Blok kondigde ook aan dat volgend jaar alle huiseigenaren het energielabel voor hun woning krijgen toegestuurd, zodat ze kunnen zien hoe zij hun woning energiezuiniger kunnen maken. De renovatiemarkt biedt volgens Blok alleen maar kansen. ""Ik ben helemaal niet somber over de toekomst voor de bouw. Die toekomst zal overigens anders zijn dan het verleden. Dat is altijd zo. Die toekomst ligt in het renoveren van het woningbestand. Nederland telt 7,5 miljoen woningen. Daarnaast is er een overschot aan kantoorruimte. Met die gebouwen moet iets gebeuren"", aldus Blok.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren