Zoeken

Minisymposium Stichting Roof Update succesvol

Op 25 september 2013 organiseerde Stichting Roof Update op de nieuwe locatie van Sempergreen in Odijk. De stichting heeft zich tot doel gesteld het dak onder de aandacht te brengen als bouwdeel waar tal van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken op te realiseren zijn. Het minisymposium was bestemd voor o.a. gemeenten, ontwikkelaars en architecten en was goed bezocht. In drie parallelsessies werden de deelnemers gestimuleerd na te denken over de toepassing van ecologische en begroeide daken. Zo werd men uitgedaagd om na te denken over praktische toepassingen van deze daken aan de hand van twee praktijkcases en konden de aanwezigen zelf een groendak aanleggen op een proefdak dat op het terrein stond opgesteld.

Secretaris Tamara Derksen hield een bevlogen voordracht over milieuvriendelijkheid, ecologie en recycling en de implementatie daarvan in de dagelijkse praktijk. Waarom passen bedrijven ‘duurzame’ oplossingen toe? Dikwijls is dat vooral om het eigen imago te verbeteren. Het gaat erom de ‘duurzame’ gedachte consequent in alle handelingen toe te passen: dus ook bijvoorbeeld in de keuze voor recyclebare koffiebekertjes.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren