Zoeken

Modulair daklicht wint "Red Dot" voor uitmuntende productontwerpkwaliteit

VELUX Commercial kondigt met trots aan: VELUX Modulaire Daklichten is bekroond met de Red Dot award, Product Design 2023 voor uitmuntende product ontwerp kwaliteit. 

De internationale Red Dot-jury kende dit felbegeerde kwaliteitslabel toe aan de VELUX Modulaire Daklichten. VELUX Commercial is hiermee een van de winnaars van 's werelds meest gerenommeerde designcompetities in de categorie, Product Design, 2023. 

Modulaire daklichten zijn glazen vlakke dakramen.

Alle inzendingen in de categorie Productontwerp werden beoordeeld op hun ontwerpkwaliteit en mate van innovatie door de Red Dot Jury, bestaande uit 50 internationale experts die elke inzending hebben getest, besproken en geëvalueerd.

Modulaire daklichten worden momenteel aangeboden in negen landen in Europa en worden gezien als een hoogwaardige glasoplossing voor industriële, openbare en commerciële gebouwen zoals kantoren, scholen, winkelcentra, bibliotheken, hotels, conferentiecentra, treinstations, luchthavens en de gezondheidszorg.

Alle modules worden in onze fabriek geproduceerd en elk onderdeel wordt streng getest en ontworpen om te voldoen aan bestaande normen en voorschriften.

Alle geprefabriceerde Monolight en Linearlight dakvensters zijn CE gemarkeerd volgens EN 14351-1. Met uitzondering van Circularlight waar geen opstand is inbegrepen. Modulaire dakramen hebben een referentielevensduur van 30 jaar in overeenstemming met EN 17213.

Anna Spring

SVP van VELUX Commercial

"We zijn zeer vereerd met de erkenning voor ons productontwerp. Onze producten zorgen voor daglicht en frisse lucht om de levenskwaliteit te verbeteren, dat is de kern van ons merk. Met het Red Dot Label kunnen we de bekendheid van onze producten vergroten - in dit geval de Modulaire daklichten - en ons merk associëren met geweldig design en kwaliteit."

Prof. Dr. Peter Zec

Oprichter en CEO van Red Dot

De jury bekroont alleen producten met een uitmuntend design en de jury was onder de indruk van de duidelijke esthetiek van de VELUX modulaire daklichtenserie en de op maat gemaakte productie van elk gewenst formaat.

Signe Risager

Productmanager voor VELUX modulaire daklichten

In onze productontwikkeling hebben we ons gericht op het selecteren van materialen van hoge kwaliteit en goede technische prestaties, en we lanceren nu een nieuwe generatie van de VELUX modulaire daklichten, die wordt geleverd met een optioneel voorgemonteerd binnenrolgordijn voor daglicht-, warmte- en verblindingsregeling

Meer informatie: https://commercial.velux.nl/inspiratie/nieuws-en-evenementen/red-dot-award-2023?utm_source=linkedin&utm_medium=social&utm_campaign=news&utm_content=post_image_red_dot

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren