Zoeken

Mogelijk slachtoffers door ingestort dak flat

Door de brand in een snackbar onder een woonzorgcomplex in Nijmegen is het dak van die flat deels ingestort. Mogelijk liggen er nog bewoners onder het puin. Dat zegt een woordvoerder van de brandweer. Hulpverleners van het specialistische bijstandsteam USAR zoeken met speurhonden en apparatuur naar mogelijke slachtoffers onder het puin. De brand ontstond in de snackbar Ugala onder de flat. De brand sloeg vervolgens aan de achterkant van het pand uit en bereikte via de achtergevel het dak. Hierdoor stortte een deel van het dak in, zei de brandweer.

BRON: KPN Vandaag

UPDATE 13.30uur: Inmiddels heeft de brandweer gemeld dat alle bewoners zijn gered.Door de brand stortte een technische installatie op het dak van het gebouw in. Daardoor is een gat in het dak ontstaan. Het dak zelf is volgens de brandweer niet ingestort, maar het gebouw is instabiel. Het gebouw is onbewoonbaar verklaard.

BRON: Nu.nl

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren