Zoeken

Monier biedt BIM-bestanden aan

Monier heeft voor het complete assortiment dakpanmodellen slimme BIM-bestanden ontwikkeld en biedt deze aan op BIMobject.com en via Monier.nl. Ontwerpers kunnen hiermee al in de ontwerpfase realistische impressies maken hoe het dak eruit gaat zien. Dat kan met de Monier texturen en een systeemfamilie, of met de 3D-objecten in de gewenste kleur. De bestanden zijn op beide platforms gratis te downloaden in diverse bestandsformaten. Monier sluit zich bij BIMobject.com aan omdat dit cloud-gebaseerde digitale contentmanagementsysteem de uitwisseling van gegevens in de bouwsector fundamenteel verbetert.

De BIM-files van alle dakpanmodellen van Monier zijn voorzien van generieke informatie, waarmee bijvoorbeeld gewichtsberekeningen, stuks lijsten en bestellijsten kunnen worden opgesteld. Daarnaast komen er ook files beschikbaar die projectgerichte informatie geven over de verwerkingen van het type dakpan. Deze informatie is zeer nuttig in de fase van werkvoorbereiding en kan gebuikt worden voor de prefabricage van dakelementen.

Gratis downloaden in diverse bestandsformaten

De informatie van Monier is volledig geïntegreerd in het digitale systeem van BIMobject. Alle informatie is gratis te downloaden in diverse bestandsformaten. De gebruiker ontvangt een notificatie als er een update beschikbaar is met een omschrijving van de wijzigingen. Via een handige contactbutton kan hij zelf vragen of opmerkingen doorgeven aan BIM-support van Monier Dakservice. De BIM-specialisten van Monier zijn kundig op het gebied van BIM en daktechniek. Een snelle reactie is altijd gewaarborgd.

Het gebruik van de BIM-bestanden vereenvoudigt het werk van ontwerpers en verhoogt de kwaliteit van hun werk.

Fundamentele verbetering uitwisseling gegevens

Monier zal de functionaliteit van de BIM-bestanden blijven verbeteren en de feedback van gebruikers hierin meenemen. Klanten krijgen desgewenst advies over hun BIM-projecten in de ontwerp- of uitvoeringsfase.

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren