Zoeken

Monier garandeert 20 jaar waterdichte dakaansluiting Wakaflex

Dakpanproducent Monier garandeert 20 jaar waterdichtheid op de loodvervangende aansluiting Wakaflex®. Het gaat hier om een milieuvriendelijk product dat aansluitingen bij opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen en dakvensters vervangt, zonder gebruik te maken van lood. De garantietermijn van 20 jaar heeft als reden dat Monier met een kwart eeuw Wakaflex-ervaring weet dat het product waterdichtheid en weerbestendigheid langdurig waarborgt. Een langere levensduur met 100% waterdichtheid spaart kosten en het milieu. Het bedrijf beschouwt duurzaamheid als een van de belangrijkste eigenschappen van dakbedekking en daksysteemcomponenten. De garantietermijn voor de waterdichtheid van Wakaflex is een logisch gevolg van Monier’s productieprocessen volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Wakaflex is vervaardigd uit polyisobutyleen (PIB) dat volledig recyclebaar en flexibel is. Dat maakt de loodvervanger rekbaar in lengte en breedte en dus makkelijk verwerkbaar. Het product is zelfvulkaniserend en levert 100% waterdichte overlapping, ook onder belasting, zonder verhitting, las- of plakmiddelen. Wakaflex loogt niet uit, kleuren blijven behouden en het is milieubewust. De verwerkingssnelheid is 30% tot 50% sneller dan traditionele materialen en veel andere loodvervangende producten op het dak.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren