Zoeken

Morgo Aluminium vernieuwt documentatie en website

Morgo Aluminium BV. in Zutphen, leverancier van aluminium producten voor de Bouw en van magnesium extrusieprofielen en plaat voor de Industrie, heeft haar documentatie en internetsite volledig vernieuwd. Projectfoto's geven een compleet beeld van de diverse productgroepen en illustreren de technische mogelijkheden. De site biedt een overzicht van alle uitgevoerde bewerkingen en ook informatie over montagewerkzaamheden.

De documentatie kan online worden doorgebladerd en middels een ingenieus zoeksysteem wordt het gewenste product direct gevonden. In aansluiting daar op kan met de bestekservice, de bestektekst direct gegenereerd en gedownload worden, in combinatie met een DXF en/of DWG-tekening.

Morgo Aluminium BV. is in het bezit van een Komo-attest met produktcertificaat. Dat is ook een garantie voor de kwaliteit van de geleverde materialen. De productie- en montagewerkzaamheden zijn VCA*-gecertificeerd, waarmee wordt voldaan aan strikte eisen op veiligheids-, gezondheids- en milieugebied.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren