Zoeken

Msquared Groep en Tectum Group slaan handen ineen bij oprichting CPE Nederland

Per 1 Januari 2017 zijn Msquared Groep en Tectum Group (België) een samenwerkingsverband aangegaan met als doel om in Nederland een keten van gespecialiseerde handelsbedrijven in dakbedekkingsmaterialen op te zetten: CPE Nederland.

Deze keten zal in grote lijnen een kopie worden van de CPE-organisatie van gespecialiseerde handelsbedrijven in België. Het Belgische CPE-netwerk, onderdeel van Tectum Group, ontwikkelt zich zeer voortvarend en heeft inmiddels een landelijke dekking gerealiseerd.

De onderscheidende factoren zijn: een hoge klantgerichtheid door een persoonlijke aanpak, een voortreffelijke logistieke dienstverlening en een compleet assortiment van uitsluitend A-merken voor concurrerende prijzen.

Het samenwerkingsverband verwacht ook in Nederland een vooraanstaande positie in de dakenmarkt te kunnen veroveren. Binnen een vijftal jaren ambieert men in Nederland een landelijke dekking.

Dit zal geschieden door het oprichten van nieuwe filialen en eventueel het overnemen van bestaande bedrijven. Twee bedrijven zullen zich in het voorjaar van 2017 aandienen als de eerste CPE Nederland vestigingen. Later in 2017 staat nog een verdere uitbreiding gepland.

De focus van de CPE Nederland vestigingen zal liggen op de verkoop van duurzame dakmaterialen, waarbij Firestone RubberGardTM EPDM een onderscheidende rol zal spelen.

Er is sprake van een unieke samenwerking van twee partijen die leidend zijn in de Nederlandse en Belgische dakenmarkt vanwege hun omvang, hun vooruitstrevende ontwikkelingen en langetermijnvisie.

Beide ondernemingen zijn zelfstandige familiebedrijven met familiale normen en waarden. Bijkomend voordeel is dat door de grote omvang van beide bedrijven en dit samenwerkingsverband een grote inkoopslagkracht ontstaat.

Zowel bij Msquared Groep als bij Tectum Group staan de medewerkers en de klanten centraal. Vanuit deze visie zal CPE Nederland opgebouwd en uitgebreid worden.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren