Zoeken

Natureline, het dakopbouwsysteem bestaande uit hernieuwbare bioplastics

Leverancier van daktuinsystemen ZinCo heeft opnieuw de grenzen van het innovatief vermogen opgezocht – en gevonden ! – met Natureline, een nieuw dakopbouwsysteem dat is samengesteld uit volledig hernieuwbare bioplastics. Natureline betekent een verdere uitbreiding van het duurzame ZinCo-assortiment dat bestaat uit recyclebare en/of gerecyclede en/of biologisch afbreekbare grondstoffen.

Een materiaal is hernieuwbaar als de grondstoffen die de oorsprong vormen jaarlijks opnieuw kunnen worden verbouwd en geoogst. Voorbeelden hiervan zijn biomassa afkomstig van planten uit de land- en bosbouw, zoals granen, mais, suikerriet, oliehoudende zaden en hout. Anders dan niet-hernieuwbare grondstoffen zoals mineralen en fossiele brandstoffen raken hernieuwbare grondstoffen nooit uitgeput. Bovendien zijn ze, eenmaal verwerkt tot bioplastic, goed biologisch afbreekbaar zonder schade aan het milieu na te laten.

Het drainage-element in de Natureline-serie is gemaakt van voornamelijk rietsuiker dat duurzaam wordt verbouwd 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren