Zoeken

Nieuw daglicht voor Jumbo Foodmarkt Amsterdam

Op het voormalige Stork terrein, naast de Kromhouthallen, in Amsterdam-Noord verrijst iets moois. Een unieke oude industriehal wordt hier omgeturnd tot hypermoderne Foodmarkt. JET BIK is nauw betrokken bij de renovatie van het pand, waar in oktober 2014 de grootste Jumbo van Amsterdam haar deuren opent.

In het unieke pand aan het Gedempt Hamerkanaal is het straks een belevenis om boodschappen te doen. Horeca wordt subtiel gecombineerd met showcooking en traditioneel boodschappen doen. Dit alles in een industriƫle omgeving die voorzien is van een gezonde dosis daglicht. In opdracht van Van Wijnen Rosmalen heeft JET BIK Projecten hier BIK Isolight Zadeldaken geplaatst.

Nieuwe elementen voor betere kwaliteit

De foodmarkt wordt voorzien van nieuwe daglichtelementen met hoogwaardige zon- en warmtewerende beglazing. Hierbij blijven de oude elementen van de industriehal behouden, waarbij met nieuwe toepassingen de kwaliteit van het daglichtproduct aanzienlijk wordt verbeterd. Het unieke, door JET BIK in eigen huis ontwikkelde, BIK Isolight systeem combineert betrouwbaarheid met een brede inzetbaarheid.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren