Zoeken

Nieuw isolerend dakelement voor metalen daken: Unidek Aero Metal 


Unidek Aero Metal is een constructief alles-in-1 dakelement voor metalen daken zoals zink, staal, koper en aluminium. Kingspan Unidek speelt met de introductie van het nieuwe dakelement in op de huidige marktvraag om met zo min mogelijk inspanningen een zo hoog mogelijk rendement te leveren. Unidek Aero Metal voor metalen daken is een totaaloplossing van dakisolatie en afwerking in één en biedt tijdsbesparing en zekerheid.

Unidek Aero Metal kan worden toegepast op zowel vrijstaande als geschakelde woningen en functioneert als een compleet daksysteem, waarbij dakisolatie en dakbedekking naadloos op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor worden de inspanningen bij aanleg of renovatie van een dak geminimaliseerd en biedt het geheel zekerheid door de nauwkeurige aansluiting en detaillering van onderdakconstructie en afwerking. 

Metalen daken worden steeds vaker toegepast en zijn een alternatief voor betonnen of keramische dakpannen, waarvan in de huidige tijd de vraag het aanbod overschrijdt. Verschillende profileringen zijn mogelijk zoals golf, dakpan, fels en klikfels. In combinatie met Unidek PasDak kan de snelheid, het gemak en de nauwkeurigheid in aanleg en afwerking van een dak naar een nog hoger niveau worden getild. 

Unidek Aero Metal biedt een hoge mate van comfort dankzij de hoge thermische en geluidwerende eigenschappen en een uitstekende luchtdichtheid in zowel een geventileerde als een ongeventileerde constructie. Met Brandklasse C presteert dit dakelement, in combinatie met de juiste toebehoren, een klasse hoger dan het huidige Bouwbesluit voorschrijft.

Meer informatie is te vinden op de website www.unidekdakelementen.nl.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren