Zoeken

Nieuw online platform biedt vakkennis voor aanleg multifunctionele daken

Het eerste platform met uitgebreide vakkennis voor de aanleg van multifunctionele daken is sinds 30 september een feit. Met een druk op de knop lanceerden Tjeerd Roozendaal, directeur Ingenieursbureau Gemeente Amsterdam/AmRoR en Jeannette Baljeu, directeur van kennispartner SBRCURnet in het Rotterdamse Timmerhuis een nieuwe website waarop tal van inspirerende voorbeeldcases te vinden zijn: multifunctioneledaken.nl.

‘Naast de cases biedt de site een database met kennisdocumenten en een stappenplan, waarmee iedereen die wil weten of zijn of haar dak geschikt is voor multifunctioneel gebruik aan de slag kan’, aldus Paul van Roosmalen, projectleider van de gemeente Rotterdam. De lancering van het platform vond plaats op de laatste dag van de Dutch Green Building Week, een week vol initiatieven rondom verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Dit online kennisplatform is ontwikkeld door het Platform multifunctionele daken, een initiatief van AmRoR, TNO, Building Changes, Arcadis, AT Osborne en SBRCURnet, met ondersteuning van de Green Deal Groene Daken.

FOTO: Tijdens de Rotterdamse Dakendagen werd de website voor het eerst gepresenteerd door Peter Bosch van TNO.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren