Zoeken

Nieuw rond glasraam maakt verduurzaming ronde lichtkoepel mogelijk

Als enige in Nederland produceert en levert JET BIK nu ook een rond glasraam. Hierdoor is een verdere verduurzaming mogelijk van ronde kunststof lichtkoepels. Met een lichtkoepel is een Uref, verticaal haalbaar van 1,1 W/m²K, in combinatie met het ronde glasraam wordt nu zelfs een waarde bereikt van 0,6 W/m²K. Door het succes van de rechthoekige BIK Lichtkoepelglas, is de introductie van deze ronde variant een logische stap in de verdere completering van het assortiment.

Glasraam of kant-en-klaar product
Het BIK Glasraam is los verkrijgbaar voor het eenvoudig renoveren en maximaal isoleren van een bestaande lichtkoepel. Daarnaast is er ook een samengestelde variant leverbaar als kant-en-klaar kwaliteitsproduct. Deze is opgebouwd uit een geïsoleerde opstand, een lichtkoepel naar keuze én een glasraam. De kleur, vorm en het materiaal van de lichtkoepel kiest u uit het brede JET BIK assortiment. Opstand, lichtkoepel en glasraam worden dan als één samengesteld product geleverd.

Energiebesparing
De BIK Lichtkoepel Glas is volledig thermisch gescheiden en bestaat uit een één- of meerwandige lichtkoepel en is voorzien van een raam met HR++ veiligheidsglas. De BIK Lichtkoepel Glas biedt, gecombineerd met een meerwandige lichtkoepel, hoogwaardige thermische en geluidsisolatie.

Veiligheid
Lichtkoepel Glas Vast voldoet aan NEN 5096 weerstandsklasse 2 en maakt gebruik van letselbeperkend glas volgens EN 12600 klasse 1B1. Bovendien is het product getest op buitengewone belastingen volgens NEN-EN 1991.

Opties
- Ventilerende uitvoering.
- Zonwerende lichtkoepel.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren