Zoeken

Nieuwe afdichtingsband: I-Form

I-Form is een nieuwe afdichtingsband. Klevend door 2 butyl strippen, licht van gewicht, duurzaam en eenvoudig te verwerken. Het is geschikt voor de dak-, gevel-, installatie-, prefab houtbouw- en solarbranche.

Het product is opgebouwd uit 3 lagen: een EPDM rubberen toplaag, een tussenlaag van aluminium strekmetaal en een onderlaag van IIR Rubber met specifieke eigenschappen. Een specifieke eigenschap is dat het materiaal niet gevulkaniseerd is. Niet gevulkaniseerd rubber blijft de gevormde staat behouden.

Aan de onderzijde is een plakstrip van butyl bevestigd voorzien van beschermfolie. Dit zorgt voor een zeer goede aanhechting op allerlei materialen.

De materiaalsamenstelling zorgt voor een goede bescherming tegen ozon en UV-straling, deze factoren veroorzaken veroudering. I-Form is makkelijk te vormen, stabiel en licht in gewicht. Bovendien is het duurzaam en 100% recyclebaar. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Het is getest en voldoet aan de eisen volgens verscheidene 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren