Zoeken

Nieuwe algemeen directeur voor Royal Roofing Materials bv

Wilbert Elissen wordt vanaf 1 september 2017 benoemd tot algemeen directeur van Royal Roofing Materials bv. De dakbranche heeft al kennis kunnen maken met Wilbert Elissen in de functie van commercieel directeur. Wilbert Elissen: “Ik heb zelf altijd gewerkt in branches gerelateerd aan de bouwwereld. Daardoor weet ik inmiddels uit ervaring dat de normen en waarden die mij gevormd hebben, in de dakwereld zeker zo waardevol zijn: afspraak is afspraak, doen wat je zegt en persoonlijk contact.” Dit zijn vanzelfsprekend de pijlers die de toekomst van Royal Roofing Materials dragen.

Samenwerking
Met de jarenlange opgedane commerciële kennis en ervaring zal Wilbert Elissen in staat zijn om het bedrijf naar een grotere hoogte/hoger niveau te tillen. De gedrevenheid van Wilbert om samen met het team het bedrijf verder te laten groeien zal ervoor zorgen dat de huidige markt optimaal wordt bediend en dat er nieuwe kansen ontstaan. Wilbert wordt verantwoordelijk om de positie van Royal Roofing Materials in de markt verder te versterken.

Uitdagingen
Na bijna 21 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor Royal Roofing Materials bv draagt Jos de Nijs het stokje over aan collega Wilbert Elissen. De toekomst zit vol uitdagingen, maar relaties van Royal Roofing Materials kunnen er op vertrouwen dat alle medewerkers zich blijven inzetten voor goede, snelle service op het gebied van logistiek en ondersteuning in kennis en kunde van dakzaken. Wilbert Elissen: “Met het team om me heen, borgen we die ervaring, kennis en kunde die Jos de Nijs in de afgelopen jaren heeft opgebouwd.”

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren