Zoeken

Nieuwe CEO Groep Derbigum

De Raad van Bestuur van Imperbel N.V. heeft Johan Symoens, momenteel Chief Financial Officer van de onderneming, benoemd tot Chief Executive Officer van de Groep Derbigum, en dit met ingang op 1 januari 2014. Hij volgt André De Smet op, die sinds 8 jaar als Afgevaardigd Bestuurder, de onderneming wist te ontwikkelen tot een internationale groep met een omzet van 122 Mio €, 4 fabrieken resp. in België, Duitsland en de Verenigde Staten en 400 medewerkers over de hele wereld.

André De Smet, Afgevaardigd Bestuurder: “Na 8 jaar intensief aan het roer van de groep te hebben gestaan heb ik mijn wens geuit om persoonlijke projecten, die mij nauw aan het hart liggen, te kunnen verwezenlijken. Johan Symoens en ik werken al 8 jaar als een sterke tandem samen bij Derbigum en hij is dan ook de geschikte persoon om de groep te blijven ontwikkelen als een leider op de markt”.

Johan Symoens (52) behaalde een Master in Economie en in Financieel Management, en werkte als financieel directeur voor verschillende industriële bedrijven actief in België en Europa. In 2005 voegde hij zich hij de Derbigum Groep als Chief Financial Officer. Hij werkte actief mee aan de expansie en de consolidatie van de onderneming in Europa en de Verenigde Staten alsook aan het professionaliseren van het financieel management van de bedrijven die deel uitmaken van de groep.

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren