Zoeken

Nieuwe cursus preventiemedewerker TECTUM/SBD

De wetgever geeft werkgevers en werknemers in toenemende mate verantwoordelijkheden als het gaat om gezond, veilig én gemotiveerd werken. TECTUM biedt in samenwerking met SBD een nieuwe op maat gesneden 2-daagse cursus preventiemedewerker op basis van de huidige regelgeving. De cursus bestaat uit interactieve en direct toepasbare werkvormen gericht op de platte dakenbranche.

Aan de hand van rollenpatronen, thematische werkopdrachten en praktijkcases worden de verschillende preventietaken, advies- en communicatievaardigheden ontwikkeld. Een en ander vormt voor de preventiemedewerker een goede basis om zijn/haar taakveld te leren kennen. Een belangrijk onderdeel van de cursus is het opstellen van een bedrijfs Risico Inventarisatie- en Evaluatie plus een Plan van Aanpak. Hiermee wordt aantoonbaar voldaan aan de Arboverplichtingen.

Nadien is een terugkomsessie mogelijk om opgedane ervaringen te delen of desgewenst extra hulp te vragen bij de uitoefening van uw rol als preventiemedewerker.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren