Zoeken

Nieuwe directie Ubbink Nederland

Ubbink maakt de benoeming bekend van de nieuwe tweekoppige directie van Ubbink Nederland per 1 juni 2017. Linda van de Maat en Peter Laros volgen Henk?Jan Wegman op als Algemeen Directeur.

Zowel Linda van de Maat als Peter Laros maakten de afgelopen jaren al deel uit van het Management Team van Ubbink. In lijn met hun specialismen zal Linda zich richten op de operationele en logistieke activiteiten en ligt de focus voor Peter op de commerciële en financiële zaken.

Linda van de Maat

Linda van de Maat is sinds 2005 werkzaam bij Ubbink. De eerste jaren als Strategisch Inkoper, later als Internationaal Project Manager en vervolgens als Manager Operations. Met haar bedrijfskundige achtergrond is werken aan ‘de fabriek van de toekomst’, waarin nieuwe technologieën en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal staan, voor Linda een absolute passie.

Peter Laros

Peter Laros heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de bouw- en installatiewereld. Hij is al weer bijna zeven jaar in dienst bij Ubbink als Commercieel Directeur. Daarvoor was hij onder andere werkzaam in management functies bij Saint-Gobain Isover en Wavin.

Koers

De nieuwe directie zal de succesvol ingezette koers voortzetten en is gemotiveerd om de innovatieve Ubbink oplossingen verder uit te bouwen, waarbij de wens van de klant centraal staat. Het duo zal zich inzetten om de goede samenwerking met bestaande relaties te continueren. Daarnaast zullen zij zich blijven inzetten voor het creëren van een prettige en inspirerende werkomgeving voor de Ubbink werknemers.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren