Zoeken

Nieuwe managing director Kingspan Unidek

Met ingang van 18 november 2013 is Michel van der Helm aangesteld als Managing Director van Kingspan Unidek B.V. te Gemert. Van der Helm was tot voor kort Operational Director van het bedrijf en volgt hiermee voormalig Managing Director Ben Claaszen op die zijn loopbaan heeft voortgezet bij Kingspan Insulated Panels.

Van der Helm (46) begon in 1993 zijn carrière als afstudeerder HTS Technische Bedrijfskunde bij het toenmalige Unidek BV. Vanaf 1996 bekleedde hij diverse externe functies om vervolgens na enkele jaren op verzoek van toenmalige directeur/eigenaar Hendrik van Dijk terug te keren bij Kingspan Unidek als Operational Manager voor EPS. In 2003 werd de organisatie overgenomen door CRH plc. en werd van der Helm verantwoordelijk voor de gehele EPS productie en logistiek. In 2008 werd hij benoemd tot Operationeel Director en werd hij onderdeel van het directieteam.

Triflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren