Zoeken

Nieuwe online bestelmodule ontzorgt professionele inkopers maximaal

Luxlight, producent van het grootste standaard platdakraam voor de particuliere woningsector, introduceert een online bestelmodule voor alle inkopers in de bouw. De introductie past binnen haar serviceconcept ‘Appeltje-Eitje’, gericht op maximale ontzorging van de bouwprofessional. Aannemers, zzp’ers, bouwmaterialenhandels en andere professionele partijen die platdakramen van Luxlight verwerken, kunnen op de website gratis een account aanmaken. Wie voor april van dit jaar online een bestelling plaatst, ontvangt als bedankje bij elke nieuwe bestelling een taart.

Afgelopen jaar introduceerde het bedrijf al een online offertemodule, waarmee particulieren én bouwprofessionals snel en eenvoudig een offerte kunnen samenstellen. De nieuwe bestelmodule maakt het nu mogelijk om met één druk op de knop van een offerte een opdracht te maken. De bestelmodule is niet toegankelijk voor particulieren. Zij kunnen echter wel een online gemaakte offerte neerleggen bij hun aannemer, zzp’er of bouwmaterialenhandel. Deze kan vervolgens via de bestelmodule de opdracht plaatsen bij Luxlight en het werk afroepen voor uitvoering.

Controle over bestelproces

Wat voor het maken van een online offerte bij Luxlight geldt, geldt nu ook voor het plaatsen van een bestelling: met behulp van het online bestelsysteem is binnen een paar klikken alles geregeld. De inkoper heeft daarbij het bestelproces in eigen hand. Een bestelling kan 24 uur per dag worden geplaatst. Alle belangrijke informatie die de uitvoerende partij daarbij nodig heeft zoals technische specificaties, baktekeningen en CAD-tekeningen is direct online beschikbaar.

De online bestelmodule is voor de professionele inkoper in de bouw een up-to-date bron van informatie. Offertes, orders, opdrachtstatussen en historische gegevens, zijn enkele van de functionaliteiten die kunnen worden geraadpleegd.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren