Zoeken

Nieuwe Wakaflex doorvoerpan universeel toepasbaar

Dakpanproducent Monier introduceert de Universele Wakaflex® Doorvoerpan. Hij is toepasbaar op daken met een helling van 20º tot 55º en in drie kleuren leverbaar. Dat maakt hem geschikt voor vrijwel elk hellend dak bij nieuwbouw en renovatie. De universele doorvoerpan heeft Wakaflex als basis, de loodvervangende afdichting van Monier. De dakvoetzijde bevat een extra butylband zodat de pan aan drie zijden goed is aan te vormen en af te dichten. Verhitting, las- of plakmiddelen zijn overbodig.

Een universele doorvoerpan met Wakaflex als basis was nog niet op de markt. Met deze nieuwe doorvoerpan is men verzekerd van de aanvoer van verse lucht en afvoer van rookgassen. Maar hij draagt ook bij aan een mooi, strak dakbeeld. Wakaflex is een milieuvriendelijk product dat aansluitingen bij opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen en dakvensters vervangt, zonder gebruik te maken van lood. Ook op de nieuwe doorvoerpan garandeert Monier de waterdichtheid gedurende 20 jaar.

Wakaflex is vervaardigd uit hoogwaardig polyisobutyleen (PIB) dat volledig recyclebaar 

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren