Zoeken
{aantal_resultaten} Resultaten
  • Tags
23 februari 2024

WECAL ontvangt voor derde keer op rij award Customer of the year

WECAL Customer of the year 2023. Vandaag ontving Henk van Schaik uit handen van de CEO van Polyglass SpA / Mapei Group, de CUSTOMER OF THE YEAR 2023 AWARD.

16 januari 2024

Exclusief voor lezers van Roofs en Dakweb: gratis toegangskaarten Dach + Holz 2024. 

Lezers kunnen gratis dagkaarten voor Dach + Holz 2024 in Stuttgart aanvragen. Wees er snel bij, want er zijn slechts 50 kaarten beschikbaar.

12 januari 2024

De genomineerden voor de titel Dak van het Jaar 2023

Op 15 maart is het weer zover! Dan wordt tijdens onze feestavond in Hart van Holland te Nijkerk, bekend gemaakt wie het Dak van het Jaar 2023 realiseerde.

12 januari 2024

Drone inspectie binnen handbereik

De drone kan veel taken voor de dakdekker in het beheer en onderhoud en in de offertefase verlichten. Het leren beheersen van deze techniek en de kosten hoeven geen belemmering te zijn.

12 januari 2024

Groenblauw dak op iconische Kauwgomballenfabriek

De vijf gebouwen van de voormalige Kauwgomballenfabriek in Amsterdam ondergaan de komende jaren een metamorfose. Het gebouw KBF Warehouse, de voormalige productiehal van de Kauwgomballenfabriek, wordt als eerste getransformeerd.

12 januari 2024

Duurzaamheid is hard werken

‘Let’s Go for Zero’ is de rode draad die Soprema hanteert in haar bedrijfsvoering wereldwijd. ‘CO2-reduction is and must remain the ultimate goal of every new Soprema innovation.

12 januari 2024

Dak van het Jaar 2023 | Vakmanschap tot in de details

De specialisten van Boko Dakbedekkers B.V. zorgen er voor dat werknemers van het online reisplatform nu op de daken kunnen genieten van groen, terrassen en een prachtig uitzicht. Een technisch en logistiek ingewikkelde uitdaging.

18 december 2023

FEESTAVOND DAK VAN HET JAAR 2023

Op 15 maart volgend jaar is het weer zo ver, dan is de prijsuitreiking van Dak van het jaar. En zoals elk jaar maken we er natuurlijk weer een feestje van!

5 december 2023

Hoge waardering webinar retentiedaken TotaalDakConcept

Het Webinar ‘Retentiedaken. Bittere noodzaak of niet?’ dat TotaalDakConcept onlangs uitzond, is door de kijkers gewaardeerd met een 8,5.

14 juni 2023

SLUITSTUK ORION OPENT DE DEUR NAAR EEN ONGEËVENAARD CIRCULAIR DAKCONCEPT

Al sinds 2012 zet IKO nv, toonaangevend producent van bitumen dakrollen, grote stappen in haar weg naar duurzame plat daksystemen.

20 november 2023

DAKEN & ZAKEN 2023

Met 2000 bezoekers was het een succesvolle dag!

17 november 2023

Combiplaten voor prefab wanden en daken

Voor geïsoleerde aansluitingen op niveau fundering met gevel introduceerde WECAL eerder combinatieplaten van watervaste XPS isolatiematerialen verlijmd met FSC® goedgekeurde houtvezelcementplaat Betonyp®.

13 november 2023

WECAL BOUWT DOOR | Met nieuwe collega!

“Ik sta altijd voor mijn klanten klaar. Vertrouwen vind ik daarin heel belangrijk, dat is voor mij de basis van iedere samenwerking.”

13 november 2023

De ZinCo Climate Roof App gepresenteerd

Een digitaal hulpmiddel voor gebouwbeheerders waarmee zij op hun smartphone of computerscherm actuele gegevens van de waterberging op het dak kunnen zien. 

30 oktober 2023

Het retentiedak: bittere noodzaak of niet?

TotaalDakConcept organiseert op donderdag 23 november om 10.00 uur het webinar ‘Het retentiedak. Bittere noodzaak of niet?’

9 oktober 2023

CPE opent 21ste dak- en gevelwinkel in Turnhout.

CPE, de B2B-specialist in dak- en gevelbekleding, opende op 6 oktober een nieuw filiaal in Turnhout. Met deze strategische uitbreiding wil CPE de professionele dakdekkers en gevelbouwers in Turnhout en omstreken nog beter bedienen.

9 oktober 2023

Reflectie vakantie 2023

Het oplossen van de wereldproblematiek gaat mij iets te ver, vandaar de vraag: wat betekent dit voor ons vakgebied?

3 oktober 2023

Bouwdeck ontvangt hernieuwd BDA Agrément.

Afgelopen maand heeft het voltallige Kiwa BDA Expert Center een bezoek gebracht aan het kantoor en de productielocatie van Bouwdeck te Utrecht (De Meern).

3 oktober 2023

Koninklijke VHG en NL Greenlabel samen op weg naar landelijke groennormen!

Branchevereniging Koninklijke VHG en NL Greenlabel willen komen tot een landelijk breed gedragen meetsystematiek om de voortgang van vergroeningsinspanningen te monitoren.

28 september 2023

CARLISLE® BV ontvangt prestigieuze Rethink Award 2023

Carlisle Construction Materials BV heeft de Rethink 2023 Award gewonnen voor de inzet van Hernieuwde Grondstoffen in haar HERTALAN® EASY COVER (FR) circulair inductiesysteem

28 september 2023

Uitbreiding MT Leadax met Louis Heinen als nieuwe CEO 

Het Gelderse bedrijf Leadax, toonaangevend in de circulaire bouwsector, kondigt de benoeming aan van Louis Heinen als de nieuwe algemeen directeur van het bedrijf.

19 september 2023

De VELUX Groep benoemt Bart Goetzee als nieuwe Senior Vice President voor VELUX Commercial   

Bart brengt uitgebreide ervaring en expertise mee, die zullen helpen bij het consolideren van VELUX Commercial, dat bestaat uit overname JET BIK en een team van de VELUX Groep. 

19 september 2023

Met Korff Dakwerken en Daktec groeit Coninko gestaag door

Zowel Korff Dakwerken als DakTec kiezen voor het collectief van Coninko. 

18 september 2023

Veel Noviteiten bij kranenbouwer!

All-up uit Almelo, leverancier van o.a. aluminium kranen, hoogwerkers, ladder- en verhuisliften, organiseerde op donderdag 26 oktober j.l. haar zogenaamde Duitsland Dag.

18 september 2023

Afgelopen zaterdag was het weer World Cleanup Day

De wereldwijde opruimactie waarbij miljoenen mensen zich verenigen om de afvalproblematiek aan te pakken

13 september 2023

Werken met de nieuwe NEN 6069

Op 20 september vindt het webinar ‘Werken met de nieuwe NEN 6069’ plaats van 12.30 – 14.00 uur. In het webinar staat centraal wat de nieuwe norm voor de uitvoeringspraktijk betekent.  

13 september 2023

De ValkMemoryBoost! 

Wij organiseren i.s.m. Technische Unie een speciale opfriscursus in onze ValkAcademy en u kunt daarbij zijn. 

13 september 2023

LIVE EVENT: CLIMATE ROOFS

Op 21 september 2023 gaat VBB-lid ZinCo Benelux - Multifunctionele groendaken het dak op.. in Amsterdam! Met architecten. Kom je ook?

13 september 2023

GRATIS WEBINAR: dakterrassen en dakpleinen transformeren tot retentiedaken.

Leer alles over het multifunctioneel gebruik van het dak, de waterparagraaf en de aansluiting van verharding en groen op daken. 

10 september 2023

NIEUW: Snijbestendige veiligheidshandschoen voor de bouw 

De accurate TDM test beoordeelt de snijbestendigheid van de handschoenen volgens 6 niveaus.

2 augustus 2023

Rotterdam is op zoek naar de beste dakenexperimenten

Ben jij een productontwikkelaar, leverancier, en/of duurzame pionier? Als onderdeel van het LIFE@Urban Roofs project, stelt de gemeente Rotterdam een dak beschikbaar om verschillende duurzame en klimaatadaptieve experimenten op uit te rollen!

6 juli 2023

ALPROKON LANCEERT NIEUWE DESIGNLIJN: ‘de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit’

Alprokon, dé leverancier van hoogwaardige en veilige deuroplossingen, kondigt met trots de introductie aan van hun nieuwe Designlijn.

4 juli 2023

TECTUM geslaagden gefeliciteerd!

De diploma-uitreiking van TECTUM, de opleider voor de platte dakenbranche, op 29 juni was één groot feest. Maar liefst 161 geslaagden ontvingen hun diploma in een sfeervolle en perfect georganiseerde avond.

3 juli 2023

MSQ is met alle prijzen naar huis gegaan!

De diploma-uitreiking van TECTUM wint MSQ de gouden brander, de Bechtold prijs en de Tectum award.

29 juni 2023

De RDW kiest voor Van Venrooy als dakpartner!

Na een uitvoerige aanbesteding is de keuze van de RDW gevallen op de kwaliteit Van Venrooy. Van Venrooy gaat met haar visie op daken de komende jaren het gehele landelijke dakenbezit van de RDW beheren en onderhouden.

29 juni 2023

Peinemann versterkt marktpositie en breidt hoogwerker vloot uit met overname van Doornbos Equipment BV

Peinemann vergroot hoogwerker vloot en biedt klanten van Doornbos een uitgebreid one-stop-shop assortiment van 6.000 machines.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren