Zoeken

Nokverhoging met zonnepanelen als dakbedekking

Nokverhogingen en zonnepanelen zijn er in allerlei soorten en maten. Dat is niets nieuws, maar Windak heeft deze twee elementen samengevoegd door het ontwikkelen van een nokverhoging speciaal voor het integreren van zonnepanelen. Hierdoor zijn er geen dakpannen nodig, vormt het geheel een eenheid en wordt er ca. 20 kg per m2 gewichtsreductie gerealiseerd.

Dakkapellen van Windak zijn met de speciaal ontwikkelde sandwichconstructie zelf al energiebesparend met isolatiewaarden vanaf RC-waarde 3.5 m2 K/W. Door de doorlopende isolatie zijn er geen koudebruggen en vochtophopingen mogelijk. De isolatiewaarde ligt ver boven de normen van het Bouwbesluit. Een nokverhoging met als dakbedekking zonnepanelen levert nog meer energiebesparing op. Geen pannen op het dak, maar zonnepanelen als dakbedekking. Door de gewichtsbesparing wordt ook de constructie van de woning minder belast. Op een rijtje:

- Lichter van gewicht

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren