Zoeken

Olivier Copijn benoemd tot Algemeen Directeur Van der Tol hoveniers en terreininrichters b.v.

Per 1 januari 2019 heeft Rob Franken zijn functie van Algemeen Directeur van Van der Tol overgedragen aan Olivier Copijn. Medio vorig jaar is dit in goed overleg met de overige leden van het managementteam besloten.

25 jaar geleden werd Rob Franken benoemd tot Algemeen Directeur. Onder zijn leiding is het bedrijf gegroeid tot groene specialist met 160 medewerkers en drie vestigingen. Met de juiste strategische aanpassingen is Van der Tol succesvol de economische crisis doorgekomen. “De organisatie is financieel kerngezond en de vooruitzichten zijn in jaren niet zo goed geweest. Nu breekt er een nieuwe tijd aan met nieuwe uitdagingen. Een uitgelezen kans ook om, binnen de bestaande missie en visie, nieuwe wegen in te slaan.”

Volgend jaar bestaat Van der Tol 75 jaar en Olivier Copijn is na oprichters Ben en Bas van der Tol, Wim van der Tol en Rob Franken de volgende Algemeen Directeur die het bedrijf gaat leiden. Olivier Copijn is al sinds 2002 werkzaam bij Van der Tol. Hij begon zijn carrière als projectleider en maakt sinds 2010 deel uit van het managementteam in de functie van Directeur Realisatie. Innovatie, duurzaamheid, professionaliteit en een hoge mate van service zijn al jaren de kernwaarden van Van der Tol. “Olivier is met zijn ervaring en visie op groen ondernemen als geen ander in staat samen met het talentvolle team van medewerkers vorm te geven aan ECOstad en de verdere ontwikkeling van ons bedrijf”, aldus Franken.

Rob Franken zal als grootaandeelhouder zijn kennis en ervaring blijven inzetten en zo nauw betrokken blijven bij de onderneming.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren