Zoeken

Opnieuw groot project (2,3 MW) uitgevoerd op FlatFix Fusion

Recentelijk is er gestart met de bouw van één van grootste zakelijke zonnestroomprojecten van Nederland. Verdeeld over twee locaties van ThyssenKrupp Materials Nederland in Veghel en Zwijndrecht worden ruim 13.000 Solar Frontier zonnepanelen op het FlatFix Fusion montagesysteem geplaatst. Dit uitdagende en complexe project, met een omvang van 2,3 MW, wordt door Ikaros Solar uitgevoerd in opdracht van KiesZon. KiesZon doet de investering en exploiteert het totale project de komende tien jaar in een Operational Lease constructie. De oplevering van het project is gepland voor medio juli 2015.

De lage dakbelasting, de zeer snelle en eenvoudige montage en de 20 jaar garantie waren de belangrijkste redenen om voor het FlatFix Fusion systeem te kiezen. Ook worden er enkele schuine daken van ThyssenKrupp voorzien van zonnepanelen. Dit wordt gedaan met het ClickFit montagesysteem voor schuine daken. Voor elk type schuin dak is er een oplossing beschikbaar.
Eerder realiseerde Ikaros Solar al samen met Esdec de installatie van 5.500 panelen op het dak van Ikea Zwolle. Ook dit project werd uitgevoerd met het FlatFix Fusion systeem.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren