Zoeken

OPROEP: Vakbeurzen kunnen veilig open! + UPDATE

Volgende week woensdag 10 juni is er een overleg met de minister over de openstelling van evenementen. Het samenwerkingsverband Veilig naar de Vakbeurs is niet gerust op een goede afloop. Hieronder hun oproep:

Terwijl in Duitsland vakbeurzen in sommige deelstaten al weer open zijn, wordt hier nog geen enkel perspectief aan onze sector geboden. Nog steeds lijkt het niet te zijn ingedaald dat een vakbeurs een andersoortig evenement is dan een festival of concert.

Om onze belangen onder de aandacht te brengen wil men landelijk hele advertentiepagina's plaatsen op dinsdag 9 juni a.s. Met deze campagne gaat men ook aandacht op televisie en radio genereren.

Als we € 18.000,- kunnen ophalen staan we op 9 juni paginagroot in De Telegraaf, dit MOET lukken!

Bij € 30.000 staan we ook in het Financieel Dagblad en bij € 52.000 ook in De Volkskrant. Good! en Easyfairs storten ieder al 5.000 euro! Wij vragen u om een donatie om zoveel mogelijk advertenties mogelijk te maken. Korte termijn, jazeker maar we hoorden deze week pas over het overleg, onze sector is slagvaardig, laat dat nu ook zien!

De spelregels zijn:

• doneer wat u missen kunt, alle bedragen zijn welkom, uw bedrijfsnaam wordt vermeld in de advertentie.
• als u ook 5.000 euro stort wordt u met logo vermeld.
• halen we meer op, dan wordt het besteed aan meer advertenties.
• als er een bedrag overblijft wordt dat overgemaakt aan het Rode Kruis.
• de advertenties zijn incl. btw dus voor 1 juli ontvangt u een incl. btw factuur (storting € 500,-- =€ 413,- + € 87,- btw)
• in augustus publiceren we een accountantsverklaring op de website.

Hoe doet u mee?

Stort uw bijdrage VOOR MORGEN, VRIJDAG 5 JUNI 18.00 UUR op bankrekeningnummer NL11RABO 0153 7853 06 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren