Zoeken

Overname EPDM Systems BV te Lemelerveld

Huidig directeur en mede-eigenaar Edwin van Dijk van EPDM Systems te Lemelerveld heeft met ingang van 1 januari 2017 samen met Nordic Waterproofing Holding A/S het resterende aandelenpakket van EPDM Systems BV, overgenomen op 23 januari 2017. Nordic Waterproofing Holding A/S heeft door deze transactie de meerderheid van de aandelen verkregen in EPDM Systems BV. Deze meerderheid van de aandelen van EPDM Systems is eigendom geworden van Nordic Waterproofing’s dochtermaatschappij Sealeco AB te Zweden. SealEco AB heeft al ruim 20 jaar een samenwerking met EPDM Systems als leverancier van EPDM rubberfolies met de merken Prelasti, Cladseal, Elastoseal en Superseal.

Edwin van Dijk: “ Voor EPDM Systems en haar klanten verandert er niets. Het is enkel en alleen een overname van aandelen van de vennootschap. Hierbij bevestigen wij dan ook graag, dat wij de levering van al onze producten kunnen blijven garanderen.

Juist door deze overname wordt de positie van EPDM Systems enorm versterkt en zijn wij niet enkel distributeur, maar nu ook onderdeel van de fabrikant van EPDM producten als een van de weinigen op de Nederlandse markt.”

Nordic Waterproofing Holding A/S is een van de grootste producenten en leverancier van waterdichte producten voor het gehele gebouw en infrastructuur, met productie units in Denemarken, Finland en Zweden. Sinds 10 juni 2016 is Nordic Waterproofing Holding A/S beursgenoteerd op de Nasdaq in Stockholm.

FOTO:

Links: Thomas Zipfel (Managing Director SealEco AB )
Rechts: Edwin van Dijk ( managing Director EPDM Systems BV)

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren