Zoeken

Overnamebod Icopal en GAF op Braas Monier Building Group

Icopal maakt bekend dat Standard Industries, eigenaar van Icopal en GAF, heeft aangekondigd een vrijwillig openbaar overnamebod in contanten doet op de uitstaande aandelen van de Braas Monier Building Group S.A., een marktleider op het gebied van producten voor schuine daken in Europa en delen van Aziƫ en Afrika. Door de combinatie van Icopal en Braas Monier zullen twee bedrijven samenkomen die elkaar perfect aanvullen, elk met meer dan 100 jaar ervaring in de bedrijfstak. Er zal een toonaangevende aanbieder ontstaan met een breed assortiment van dakbedekkingen en waterdichte oplossingen voor de Europese markt voor platte en schuine daken.

Braas Monier, met het hoofdkantoor in Frankfurt, Duitsland, is alom erkend als leider op de Europese markt voor dakbedekkingen van woonhuizen, met merken als Braas, Monier, Redland, Wierer, Bramac, Schiedel, Cobert en Coverland. Braas Monier heeft ongeveer 7.700 medewerkers, 118 productievestigingen en is actief in 37 landen. 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren