Zoeken

PIF isolatie: isolatiefolie voor renovatie en nieuwbouw

Plaka Nederland tekent distributieovereenkomst voor de veelzijdige PIF isolatie. Deze innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie die op afstand worden gehouden met luchtkussens. Vanaf heden is Plaka Nederland het officiƫle distributie kanaal voor deze veelzijdige, multi toepasbare PIF (Plaka Isolatie Folie).

Het geheim van de unieke isolerende werking zit, naast de stilstaande lucht, die op zichzelf al isoleert, in de thermische reflectie van het materiaal. Hierdoor wordt de stralingsenergie eenvoudig weerkaatst, waardoor de temperatuur vrijwel op hetzelfde niveau wordt gehouden. Via de buitenschil zal er een minimaal energieverlies optreden, omdat het aluminium geen contact maakt met de constructie, hierdoor wordt een koudebrug voorkomen.

Het materiaal bestaat uit infrarood transparante, UV-bestendige en brandvertragende PE-luchtkussens, die minimaal in contact staan met het aluminium. PIF isolatie is dun, zeer licht en lucht- en waterdicht.

PIF isolatie is zeer geschikt voor passief en energieneutraal bouwen in zowel nieuwbouw als renovatie projecten. 

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren