Zoeken

Pilot inzameling en recycling bitumineus dakafval start per 1 november 2012

De pilot inzameling en recycling bitumineus dakafval zal per 1 november 2012 van start gaan. Met een serie informatiebijeenkomsten werd de markt hierover geïnformeerd. De Stichting Bitumen Recycling Nederland (BRN) is inmiddels in oprichting. De stichting staat open voor samenwerking met overige belanghebbenden.

Begin dit jaar is een samenwerkingsovereenkomst getekend door VEBIDAK, Probasys Benelux en afvalverwerker Van Gansewinkel. Doel van deze samenwerking is te komen tot een landelijk en marktbreed inzamelingssysteem voor het recyclen van bitumineus dakafval. Sindsdien hebben de genoemde partijen middels interviews, bezoeken en enquêtes geïnventariseerd welke kennis en kunde binnen de markt aanwezig is. De start van de pilot betekent dat regionaal bitumineus dakafval zal worden verzameld volgens de door de aangesloten partijen voorgestelde systematiek. Naar verwachting zal dit leiden tot het landelijke en marktbrede inzamelingssysteem waarnaar wordt gestreefd.

Lees het artikel in Roofs.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren