Zoeken

Poort6 en Consolidated Nederland gaan samenwerken

Woningcorporatie Poort6 uit Gorinchem ondertekende onlangs een samenwerkingsovereenkomst met Consolidated Nederland. Het dakdekkerbedrijf is nu verantwoordelijk voor het beheer van en onderhoud aan alle platte daken van de 7.200 woningen van Poort6 in Gorinchem en Dalem. Een uitgebreid plan van aanpak is onderdeel van de overeenkomst. De overeenkomst is het afgelopen jaar tot stand gekomen na nauw overleg tussen Consolidated en Poort6. Consolidated is verantwoordelijk voor het onderhoud aan alle platte daken, waaronder daklekkages, reinigend, correctief en preventief onderhoud. Waar nodig voert Consolidated ook de dakrenovaties uit.

De afspraken rond de samenwerking zijn gebaseerd op het principe van regiegestuurd dakonderhoud: Consolidated brengt de expertise in, Poort6 behoudt de regie. Centraal in de samenwerking staat Dakota, een online platform voor dakmanagement waarin alle beschikbare kennis over de daken wordt samengebracht. Het dakdekkerbedrijf is recent begonnen met het in kaart brengen van de daken van Poort6.

Groepsfoto vlak na ondertekening op kantoor Poort6, vlnr::
(Poort6) Wim Vlierhuis, Cees Verkaik, Joost Kant, René Wiersema, (Consolidated) Martin Mastenbroek, Gert Swets.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren