Zoeken

Projectenteam van Mawipex breidt zich uit

Gelet op de zeer sterke groei die Mawipex BV (Tectum-Group) de laatste tijd, zowel bij de professionele bouwmaterialenhandel als in de projectenmarkt, heeft doorgemaakt, is er gekozen voor differentiatie en specialisatie binnen de organisatie. De marketing en distributie van o.a. Firestone RubberCover en BossCover Bitumen aan de professionele bouwmaterialenhandel en technische groothandelaren, de zgn., generalisten, blijven in een aparte business unit.

Het projectenteam zal zich nog meer concentreren en profileren op projecten waarbij o.a. de uitgangspunten duurzaamheid, klimaatneutraal ondernemen, Breeam, etc. gerespecteerd worden. Mawipex heeft met het Firestone RubberGard EPDM concept en Kemper Systems vloeibare afdichtingsproducten hiermee enorme toegevoegde waarde voor deze doelgroep.

Oswin Bomius is met ingang van 1 december jl. als senior projectmanager aangesteld.
Bomius heeft ervaring opgedaan bij diverse commerciƫle organisaties binnen de bouwbranche waarbij hij de laatste 15 jaar zich heeft toegelegd op acquisitie richting voorschrijvende instanties en duurzame projecten.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren