Zoeken

Randbeveiliging van Combisafe op Bauma 2016

Combisafe, een Honeywell-bedrijf en toonaangevende leverancier van tijdelijke collectieve beveiliging, zal op de Bauma (München, 11-17 april 2016) de huurmarkt de voordelen van zijn innovatieve randbeveiligingsoplossingen demonstreren. Bezoekers van stand A2.118 zullen kunnen zien hoe Combisafe’s systeemalternatieven voor de traditionele randbeveiligingsmethoden de veiligheidsmanagers in de bouwsector kunnen helpen bij een effectievere bescherming van hun medewerkers.

Een van de nieuwe productinnovaties die op de beurs over het voetlicht zal worden gebracht, is de nieuwe, lichtgewicht Steel Mesh Barrier Mark III. Het heksysteem, met een breedte van 2,6 m en een gewicht van 15,7 kg, voldoet volledig aan de norm voor tijdelijke randbeveiliging EN13374, klasse A, B en C. Hiermee komt het tegemoet aan de groeiende vraag van de Europese markten naar een lichtgewicht en veelzijdig systeem dat gemakkelijk en veilig te transporteren of te plaatsen is op en rondom bouwplaatsen.

De stand van Combisafe biedt nog meer blikvangers uit het productassortiment, zoals het SkyReach Anchor – een veelzijdig, overkoepelend valbeschermingssysteem dat bouwmedewerkers beschermt tegen valpartijen van hoogten – en het COMBISAFE laadsysteem MKII. Bij gebruik in combinatie met het SkyReach Anchor stelt het laadsysteem MKII medewerkers in staat op veilige wijze diepladers en verhoogde systemen op laadperrons of op werklocaties te laden en te lossen.

Bezoekers van de stand kunnen ook een voorbeeld van Combisafe’s bouwtrap bekijken. Dankzij een unieke modulaire eigenschap kan de lengte van de trap worden aangepast aan de eindgebruiker.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren