Zoeken

Recticel Insulation lanceert nieuwe website

Recticel Insulation heeft haar website www.recticelinsulation.nl vernieuwd. Op de site vinden betrokkenen uitgebreide informatie over de Recticel isolatieproducten en -oplossingen. De site begeleidt de bezoeker als een isolatiegids tot de juiste oplossing met de nodige installatievideo’s, technische specificaties en cases.

De nieuwe website van Recticel Insulation biedt veelal een pasklaar antwoord op de isolatievraag. Recticel geeft advies op maat met specifieke isolatieoplossingen voor uw projecten. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal dankzij een verbeterde structuur en navigatie. Het is niet 'zo maar' een website: het weerspiegelt hoe Recticel Insulation toegevoegde waarde creëert voor alle mogelijke sectoren. Handige productfilters en -calculators leiden de bezoeker tot de meest geschikte isolatieoplossing. Daarnaast bieden mooie referenties en testimonials inspiratie.

De site maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de bezoeker, de bouwprofessionals en zo nodig de particulieren die een beroep doen op een vakman, de best mogelijke ervaring aan te bieden. De nieuwe website betekent een belangrijke stap voor de groei van het merk Recticel Insulation.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren