Zoeken

Recticel Insulation tijdens Provada

Recticel Insulation neemt deel aan de Live Case 'flexibiliteit en aanpasbaarheid' tijdens de beurs Provada van dinsdag 5 tot donderdag 7 juni in Amsterdam RAI. Deze Live Case is een initiatief van VBI.

In de Live Case 'industrieel, flexibel en aanpasbaar' staat de gebruiker centraal. Alles draait om gebouwen die zich kunnen aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Een gebouw dat well-being creërt, flexibel, duurzaam en aanpasbaar is, heeft de toekomst. Deze gebouwen verdienen zichzelf terug en staan nooit leeg!
Recticel Insulation neemt deel aan de Live Case met de Massief Passief bouwvisie.

De Massief Passief bouwvisie combineert de ecologische en economische voordelen van een passiefhuis met het comfort en de duurzaamheid van een woning met traditionele spouwconstructie en harde polyurethaan isolatieplaten. Deze bouwvisie van Recticel Insulation staat garant voor zeer goede energieprestaties en totale vrijheid in materiaalkeuze en esthetiek.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren