Zoeken

Rekenprogramma K.I.T.S.S. uitgebreid en nu ook mobiel

Knauf Insulation heeft haar rekenprogramma K.I.T.S.S., het Knauf Insulation Technical Support System en H.T.S.S., Heraklith Technical Support System, verder uitgebreid. Daarnaast is het rekenprogramma ook te gebruiken onderweg of op de bouwplaats met de compacte, mobiele versie. Bereken, waar u ook bent, de beste isolatie oplossing voor uw constructie.

K.I.T.S.S. is een uitgebreid en doeltreffend online zoeksysteem, waarmee eenvoudig Rc-berekeningen voor bouwkundige constructies gemaakt kunnen worden. Voor iedere toepassing kunt u de beste oplossing berekenen met het volledige gamma isolatieproducten van Knauf Insulation.

Het online programma is altijd up-to-date, in lijn met de verscherpte eisen en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is er voor iedere constructie aanvullende technische en praktische informatie. En zo heeft u alles bij de hand!

Het Knauf Insulation rekenprogramma is uitgebreid met verschillende functionaliteiten, doeltreffend en klaar voor de toekomst. De uitgebreide mogelijkheden van K.I.T.S.S.:

  • Stap voor stap Rc-berekeningen voor uw constructie maken
  • Toelichting bij iedere stap in de berekening
  • Invoer vrijheid

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren