Zoeken

Rien van der Spek nieuwe bestuursvoorzitter Branchevereniging VHG

De Ledenraad van Branchevereniging VHG heeft Rien van der Spek benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter. Hij volgt hiermee Bert Gijsberts op, die vorig jaar november gedeputeerde werd in de provincie Flevoland.

Rien van der Spek, directeur van Hoveniersbedrijf en Groenprojecten M. van der Spek in Zoetermeer, is een ervaren en betrokken bestuurder. In zijn nieuwe functie van bestuursvoorzitter ziet hij het onder meer als grote uitdaging om de binding van de leden met de vereniging te bevorderen. Hij benadrukt daarbij het belang van een actieve betrokkenheid van elk lid en een continue uitwisseling van wensen en behoeften, die ertoe leiden dat het lid optimaal profijt uit zijn lidmaatschap kan halen.

Een brede samenwerking is in zijn visie bovendien belangrijk om sectorale verworvenheden, zoals de cao en goed vakonderwijs, in stand te houden en verder uit te bouwen. In deze tijd is het essentieel om de blik naar buiten te richten. De heer Van der Spek wil zijn voorzitterschap dan ook mede in het teken stellen de waarde van groen in de maatschappij verder te profileren en hieraan kansen voor de hoveniers- en groenvoorzienersbranche te verknopen. De branche zou zich hier, zo is de overtuiging van de heer Van der Spek, nog veel meer mogen presenteren als de professional in het groene domein en het succes van de waarde van groen mogen claimen.

Branchevereniging VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van de ondernemers in de hoveniers- en groenvoorzienersbranche. Bij VHG zijn 1.100 leden aangesloten. Deze bedrijven zijn actief in de aanleg en het onderhoud van particuliere tuinen, openbaar groen, groene daken en –gevels, interieurbeplanting en boomverzorging.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren