Zoeken

Rietdekkersbeurs 2020: Van alle markten thuis!

Op vrijdag 6 maart 2020 wordt alweer de vierde editie van de Rietdekkersbeurs georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. De Rietdekkersbeurs is dé tweejaarlijkse vakbeurs voor alle rietdekkersbedrijven, zowel nationaal als internationaal. Diverse toeleveranciers presenteren op de beurs de laatste innovaties, er worden presentaties gehouden over actuele onderwerpen in de branche en natuurlijk is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje collega’s te treffen, inspiratie op te doen en nieuwe contacten te leggen. De beurs wordt dit jaar georganiseerd door Organisatiebureau Plan Effect uit Ommen.

“We zijn blij met het aanbod aan standhouders dit jaar”, vertelt Aline Hofstee namens de organisatie. “De beurs biedt echt een compleet aanbod voor de rietdekkers. Natuurlijk zijn er veel riethandelaren aanwezig, zijn er diverse leveranciers van rietdekkersmaterialen en is er veel aandacht voor nieuwe trends in bijvoorbeeld isolatie, dakbedekking en bliksembeveiliging. Ook is op de beurs alle informatie te vinden over steigers en ladders, afdekzeilen, dakreiniging, werkkleding, bedrijfswagens en valpreventie. Het complete arsenaal dus waar de rietdekker mee werkt”.

Programma met presentaties

“Als organisatie van de Rietdekkersbeurs vinden we het belangrijk dat de bezoeker van de beurs ook kennis op kan doen over diverse onderwerpen”, aldus Hofstee. “Daarom is er dit jaar speciaal een presentatieruimte op de beurs. Diverse standhouders verzorgen hier presentaties over diverse onderwerpen, variërend van valpreventie tot het berekenen van maten op pdf tekeningen en van projectpresentaties tot informatie van de vakfederatie. Korte presentaties van ongeveer 20 minuten waarna de bezoekers weer helemaal zijn bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen”.

Een internationaal tintje

De rietdekkersbeurs verwelkomt naast Nederlandse standhouders en bezoekers ook vele gasten uit het buitenland. “De rietdekkersbeurs heeft ook zijn plek verworven op de internationale beursagenda. Zo hebben we standhouders uit Denemarken en Duitsland. Op de lijst met aanmeldingen van de bezoekers prijken ook al namen uit Groot Brittannië, Denemarken en Zweden. Het is heel mooi om te zien dat deze bezoekers speciaal voor deze beurs naar Nederland komen. Dat zegt toch ook echt wel veel over de kwaliteit van de beurs. De beurs is niet heel groot maar biedt gewoon alles wat een rietdekker zoekt”.

De Rietdekkersbeurs wordt gehouden op vrijdag 6 maart van 12 tot 21 uur in de IJsselhallen in Zwolle. De entree is gratis.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren