Zoeken

Roadshow officieel van start

In aanwezigheid van vertegenwoordigers uit alle sectoren van de bouw- en afbouwsector is vandaag tijdens het kennisevenement Veilig op de Hoogte de roadshow ‘Op zoek naar ladder- en steigertoppers’ officieel van start gegaan. Het startsein werd gegeven door voorzitters en bestuursleden van brancheorganisaties waarvan leden dagelijks te maken hebben met het werken op hoogte.

De roadshow is ‘Op zoek naar ladder- en steigertoppers is een initiatief van het platform Preventie Valgevaar van het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA). Het betreft een demontabel, mobiel gebouw op ‘caravan-formaat’ waarop, waaraan en waarin diverse, dagelijks voorkomende onderhoudswerkzaamheden kunnen plaatsvinden. Voor groepen van zes tot maximaal 24 personen kan de instructiewagen bij bedrrjf, school, bouwmarkt, bouwplaats, beurs, e.d. wordne ingezet. Binnen de instructiewagen wordt voorlichting gegeven met diverse filmpjes, opdrachten en bespreking van diverse hulpmiddelen.

De roadshow kan vanaf 15 januari 2012 tot en met 15 december 2013 worden aangevraagd. Vanaf 15 november zijn reserveringen mogelijk via de website www.veiligopdehoogte.nl.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren