Zoeken

Rockwool introduceert Caproxx Energy

Op woensdag 29 januari lanceerde Rockwool haar nieuwste dakplaat: de Caproxx Energy. Met zijn lichtere gewicht en verbeterde ?-waarde voorziet de nieuwe dakplaat in een belangrijke behoefte uit de markt. Caproxx Energy is geschikt voor mechanisch bevestigde dakbedekkingssystemen. De Caproxx Energy is een waardevolle aanvulling op het huidige assortiment voor platte daken, bestaande uit de vertrouwde Tauroxx dakplaat en de vorig jaar geïntroduceerde Rhinoxx dakplaat, geschikt voor zowel gebrande als koudverkleefde dakbedekkingsystemen.

Op 29 januari presenteerde ROCKWOOL de gloednieuwe dakplaat voor het eerst aan haar relaties uit de Nederlandse dakdekkers-branche tijdens het event Rockworx Roof Event 2014 in Maarssen. Tijdens het event konden de dakdekkers op een praktische en aangename manier kennismaken met de nieuwe dakplaat en tegelijk hun kennis en vaardigheden in een breder perspectief vergroten. Gerard Admiraal van Dakdekkersbedrijf Admiraal uit Nibbixwoud is al te spreken over de nieuwe Caproxx Energy: “De dakplaat is lichter in gewicht en ook in prijstechnisch opzicht gunstig. Een mooie aanvulling op de markt.” Eric Lijbers, directeur Lijbers Dakwerken uit Apeldoorn, sluit zich daarbij aan. “Dat de Caproxx Energy lichter is van gewicht zie ik als een groot voordeel. Rockwool verkent haar kansen in de markt en deze dakplaat is daarvan een resultaat. Een positieve ontwikkeling.”

In februari volgt de kick-off voor de Belgische markt.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren