Zoeken

Rockwool wint Nationale Business Succesaward 2014

Rockwool heeft de Nationale Business Succesaward 2014 ontvangen. De Nominatiecommissie oordeelde dat de isolatiefabrikant een sterke Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) strategie heeft die leidt tot kwaliteit, uitstekende prestaties, service en verantwoordelijkheid. Deze MVO strategie leverde het bedrijf recent ook al de Top 5 positie op in de Transparantie Benchmark van het Ministerie Economische Zaken.

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

De Nominatiecommissie stelde vast dat Rockwool zich van haar positie als marktleider bewust is en een helder en transparant beleid voert om de productieprocessen verder te verduurzamen en daarnaast duidelijk maakt wat de positieve impact is van haar producten in de dagelijkse woon-, werk- en leefomgeving. Daarnaast heeft de Nominatiecommissie geoordeeld dat Rockwool in de race zal zijn voor de benoeming van het beste bedrijf in de categoriƫen: Werkgever, MVO, Bouw. Via RTL 7 zullen kijkers hierover geinformeerd worden (4 en 10 januari op RTL7, De Succesfactor).

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren