Zoeken

Roofs 2001-06-29 www.dakweb.nl nieuwe stijl

    Welkom op de internetsite www.dakweb.nl. nieuwe stijl, de geheel vernieuwde internetsite van Mandate Publishers. Met behulp van diverse knoppen wordt u vanaf de homepage door de geheel vernieuwde website geloodst. In een digitale versie nemen de bladen ‘Roofs’ en ‘Roof Belgium’ voortaan een belangrijke plaats in op de site.

Volledig vernieuwd en aangepast aan de huisstijl van de gedrukte bladen is de digitale versie tegenwoordig direct te bereiken vanaf de homepage van www.dakweb.nl.
Door het aanklikken van de knop ‘Roofs’ en/of ‘Roof Belgium’ komt u bij de startpagina van de desbetreffende bladen die qua vormgeving overeenkomt met de huisstijl en waar ter introductie in het kort informatie wordt gegeven over de bladformule en redactie.
Onder de knop ‘edities’ treft u de inhoud aan van alle nummers van het blad Roofs vanaf januari 2000, en ook de inhoud van ‘Roofing Holland’ en ‘DakHelling’ zijn daar opvraagbaar. Dit is vanzelfsprekend erg gemakkelijk wanneer u iets terug wilt zoeken en het blad zelf niet binnen bereik is.Zoeken
Over zoeken gesproken. Op de startpagina en editiepagina’s van “Roofs” vindt u de knop “zoeken”. Deze knop geeft u als gebruiker de mogelijkheid snel te zoeken naar trefwoorden en/of auteurs waarna wordt doorverwezen naar de uitgave waarin het door u opgevraagde staat vermeld.
Onder de knoppen ‘uitgever’ en ‘contact’ vindt u meer informatie over de uitgeverij en hoe u abonnementen kunt opgeven.
Nieuw zijn de knoppen ‘Roofs e-mail’ en ‘Roofs links’. Onder de knop ‘e-mail’ vindt u alle e-mail adressen zoals bekend bij de uitgeverij en ‘Roofs links’ biedt de mogelijkheid tot direct contact met bedrijven en personen, actief in de dakenbranche en een website hebben.
Het algemene deel van www.dakweb.nl blijft gewoon de bron van informatie over de dakenbranche. De knop ‘Roofs Handboek’ leidt u naar het overzicht van producenten en leveranciers van dakbedekkingmaterialen in de Benelux. ‘Roofs dakdekkers’ biedt tenslotte het overzicht van alle dakdekkerbedrijven, adviesbureaus en organisaties in de Benelux.
Kortom, een bezoek aan de aangepaste website www.dakweb.nl is zeker de moeite waard!!